Alexandria Librării: Superoferta Verii de la Aramis


Intră acum și în grupul de

Te aşteptăm în Alexandria Librării pentru a te bucura de oferta specială la toate titlurile editurilor Aramis şi Minerva: 25% reducere în intervalul 1 iulie – 31 august 2015.

Alexandria-Librarii-SuperOferta-verii-AramisFondată în 1991, Editura Aramis constituie, de multă vreme, o prezenţă semnificativă pe piaţa cărţii din România. Beneficiind de aportul unor colective valoroase de autori, şi de serviciile tipografiei proprii, editura şi-a câştigat un prestigiu incontestabil în ceea ce priveşte următoarele categorii de publicaţii: manuale şcolare, caiete, îndrumare pentru educatoare, culegeri, materiale didactice pentru învăţători şi profesori – jocuri didactice, reviste pentru copii, etc.
Aramis s-a ancorat, chiar de la înfiinţare, în realităţile învăţământului românesc, oferind cititorilor săi o alternativă de esenţă în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor generate de sinuoasa re-întemeiere a învăţământului românesc. Cunoaşterea îndeaproape a caracteristicilor segmentului de populaţie căruia i se adresează ediţiile publicate, experienţa autorilor, atenta prospectare a pieţei, profesionalismul celor implicaţi în editarea şi tipărirea lucrărilor editurii au determinat de la un an la altul, o creştere semnificativă a numărului şi tirajelor titlurilor tipărite în cadrul tipografiei proprii.

Citeste si distribuie. Daca nu citesti la timp, intelegi prea tarziu!

Intră acum și în grupul de