O garnitură de tren cu echipamente militare a traversat Suceava


Intră acum și în grupul de

O garnitură de tren cu echipamente militare a traversat Suceava şi a fost fotografiată de un cititor al newsbucovina.ro.

Trenul, care transporta tehnică militară a fost fotografiat, joi,  când traversa podul dintre Suceava şi Şcheia de la intrarea în municipiul Suceava dinspre Rădăuţi.

tren militar echipament (1)

În ultima perioadă mai multe trenuri care transportă tehnică militară au fost fotografiate sau filmate în diferite oraşe din ţară.

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat săptămâna trecută la reuniunea anuală a ataşaţilor diplomatici pe apărare că în acest an numarul exercitiilor militare comune vor fi mai numeroase, dupa ce in 2014 cele executate la nivel bilateral/aliat crescusera deja cu 133%.

.

echipament militar tren

„La nivelul anului 2014, numarul exercitiilor si activitatilor de instruire la nivel national a crescut cu 25 de procente fata de 2013, iar cele executate la nivel bilateral/aliat au inregistrat o crestere cu 133 la suta. In anul 2015 activitatile in comun vor fi mai numeroase, in prezent aflandu-se in desfasurare cateva exercitii multinationale de mare amploare”, a declarat Mircea Dusa, potrivit unui comunicat de presa l MApN.

 

Ministrul Dusa a aratat ca prioritatea Ministerului Apararii Nationale in acest an este restabilirea capacitatii operationale a Armatei Romaniei, concomitent cu indeplinirea angajamentelor care decurg din calitatea de stat membru al NATO, UE, ONU si OSCE.tren militar echipament


Intră acum și în grupul de