Hot prins de polițiști la câteva minute după ce a spart biserica din Salcea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Siminicea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă a fost prins de polițiști, la câteva minunte după ce a spart biserica din Salcea. El mai este cercetat și pentru un alt furt comis la începutul acestei luni dintr-un magazin de pe raza comunei Siminicea.

arestat catuse

Potrivit Poliției Județene, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.10, pe raza orașului Salcea, polițiștii din localitate și cei din Dumbrăveni l-au oprit și legitimat pe un bărbat din comuna Siminicea.

Polițiștii au stabilit astfel că bărbatul a pătruns prin efracție într-o biserică din Salcea, de unde a sustras diferite bunuri, alarma declanșându-se cu doar zece minunte înainte de a fi prins.

Totodată, oamenii legii au stabilit că bărbatul a mai comis un furt în noaptea de miercuri spre joi, dintr-un magazin de pe raza comunei Siminicea.

Sursa citată a arătat că autorul a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de