VIDEO Pompierii au recuperat corpurile celor doi copii din Salcea care s-au înecat în râul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au recuperat sâmbătă şi duminică, în urma căutărilor, corpurile a doi copii din Salcea care s-au înecat în râul Suceava.

Astfel, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16:00, Dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunţat, prin numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că doi copii, cu vârste de 13, respectiv 14 ani, care se scăldau în râul Suceava, pe raza localităţii Prelipca, au dispărut sub apă şi nu au mai fost văzuţi.

 

La faţa locului s-au deplasat forţe şi mijloace ale Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu autospeciale şi o barcă pneumatică cu motor, echipajul de scafandri şi o ambulanţă SMURD.

Căutările au fost efectuate atât cu barca pneumatică, cu mijloacele specifice, cât şi cu echipajul de scafandri, iar în jurul orei 20:40 a fost găsit şi recuperat trupul neînsufleţit al băiatului în vârstă de 14 ani.

Căutările celui de-al doilea copil au continuat până la lăsarea întunericului, iar duminică dimineaţă, începând cu ora 7:50, au fost reluate.

În jurul orei 10:55, echipajele de căutare/salvare au găsit şi recuperat şi pe băiatul în vârstă de 13 ani. Trupul neînsufleţit a fost predat organelor competente.


Intră acum și în grupul de