Beat şi fără permis, un bărbat din Vatra Moldoviţei a provocat un accident la Ciumârna


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani, din comuna suceveană Vatra Moldoviţa, care nu deţine permis de conducere, a provocat un accident în lanţ, duminică după-amiază, în interiorul satului Ciumârna, după ce s-a urcat beat la volan.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17A, în interiorul satului Ciumârna, bărbatul nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoturismul condus de o femeie de 60 de ani, care oprise în spatele unui ansamblu de vehicule, intrând în coliziune faţă spate cu acesta.

„În urma impactului acest din urmă autoturism a fost proiectat cu partea dreapta faţă în ansamblul de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă sus menţionată şi care era oprit în dreptul marcajului longitudinal continuu.

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

 În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei autoturismului de 60 de ani, din municipiul Suceava şi a conducătorului auto de 43 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificării în bazele de date ale posesorilor de permise de conducere s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, a precizat IPJ Suceava.

 Sursa citată a mai menţionat că au fost testaţi de asemenea şi conducătorii celorlalte vehicule implicate, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul ambilor conducători, după care le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de