Sucevean prins de polițiști la mai bine de o lună după ce a furat mai multe bunuri din biserica din satul Sf. Ilie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Suceava, a fost prins luni seara de polițiști, la mai bine de o lună după ce a spart biserica din satul Sf. Ilie și a furat mai multe bunuri, unele dintre ele fiind vândute unor persoane necunoscute.

hot prins

Poliția Județeană a informat că luni seara, în jurul orei 18.00, polițiștii au identificat pe raza municipiului Suceava un bărbat, de 52 ani, din localitate, care avea asupra sa un rotopercutor și mai multe pânze de flex, neputând justifica proveniența bunurilor.

Sursa citată a arătat că în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în noaptea de 30 spre 31 mai 2015 bărbatul a pătruns într-o magazie de scule neasigurată, din curtea unei biserici ortodoxe din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia, de unde a sustras mai multe scule electrice și manuale. La acea dată, fapta nu a fost sesizată polițiștilor.

Polițiștii au reușit să recupereze de la suceveanul de 52 de ani o mare parte din bunurile sustrase.

De asemenea, alte bunuri pe care le-a sustras, bărbatul le-a vândut unor persoane necunoscute din municipiul Suceava, după cum le-a declarat polițiștilor.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat, acesta urmând a se dispune procedural de către poliţiştii Poliţiei Comunale Şcheia.

 


Intră acum și în grupul de