Ovidiu Doroftei:Pasajul pietonal subteran din Burdujeni redeschis; se ia în calcul şi construcţia unor pasaje supraterane


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, a anunţat, joi, în conferinţa de presă de la PNL, că pentru soluţionarea problemei traficului în zona comercială din Burdujeni se ia în calcul redeschiderea pasajului pietonal construit în zonă, dar şi construcţia unor pasaje pietonale supraterane.

ovidiu doroftei

Ovidiu Doroftei a spus că în organizaţia municipală PNL, împreună cu viceprimarul Lucian Harşovschi şi liderul organizaţiei Ioan Bălan se iau decizi politice care au aplicare în administraţie, în interesul sucevenilor.

El a explicat că în urma unei analize şi a semnalelor venite de la suceveni a fost luată în discuţie traficul din fosta zonă industrială a municipiului, astăzi o zonă comercială unde se mai implementează noi proiecte comerciale.

Ovidiu Doroftei a spus că această zonă comercială generează un trafic cu mult peste ceea ce suportă acum artera de circulaţie, iar de aceea, echipa din conducerea PNL Suceava propune redeschiderea pasajului pietonal din zona Shopping City Suceava, dar şi construcţia unor pasaje supraterane.

El a spus că astfel pietonii vor putea traversa această arteră fără să genereze întreruperi ale traficului rutier.

Doroftei a recunoscut că a fost atenţionat de şoferi, în trafic, că trebuie rezolvată situaţia blocajelor.

„Oamenii îţi transmit, direct, atunci când stai în trafic”, a spus Doroftei.

Preşedintele PNL Suceava, Ioan Bălan, a explicat că soluţia pentru această problemă este însă construcţia a unui nou pod rutier peste râul Suceava.

„Pentru viitorul primar marea provocare este de a construi un nou pod peste apa Sucevei. Actuala soluţie, cu două traversări ale râului, nu mai e fezabilă. E prea puţin”, a spus Bălan.


Intră acum și în grupul de