Viceprimarul Lucian Harşovschi: Apa caldă se va opri din 3 august, timp de şase zile, în Suceava


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harsovschi sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

lucian harsovschi

„Sunt foarte multe lucrari in Suceava, in momentul de fata, si ce se intampla acum e datorita unei noi majoritati din CL. Avem buget de dezvoltare. Se termina Str. 22 Decembrie, trotuarele spre iesirea spre Adancata. Mai erau de montat cam 60 mp de pavele.

De saptamana viitoare, lucram pe Marasesti spre Catedrala, trotuare si strada.

De astăzi, incepe o lucrare de sistematizare a zonei Pietei Mari, parcarea de acolo va fi complet refacuta si se va modifica accesul si iesirea din parcare.

La Piata Mare, vom monta doua semafoare care vor functiona sincronizat si se vor crea parcari in spic pe str. Petru Rares. Se va monta un parcometru cu 2 lei/ora.

E un efort comun, al unei echipe, ceea ce se petrece acum in Suceava si lucrurile se fac in favoarea sucevenilor.

Apa calda se va opri din 3 august, timp de şase zile, in Suceava. Se fac investitii in reabilitarea unor puncte termice.

Nu stam degeaba si pe 12 august e termenul de licitatie pentru transport si distributie a apei calde. Speram ca pana la finele lui august sa avem un operator.

Scopul nostru e sa obtinem un pret corect si cat mai mic pentru suceveni si oamenii sa aiba un viitor cu sistemul centralizat.

Transagent este deja licentiata.

O veste buna. In Suceava raman in plata 144 de familii beneficiare de ajutor social si 450 de familii cu alocatii pentru sustinerea familiei.

Dupa foarte multi ani va pot spune ca maine, la ora 17, vor veni la Primaria Suceava reprezentanti din Ministerul Finantelor pentru ca Primaria sa semneze acordul pentru electromobilitate in cadrul parteneriatului romano-elvetian. E vorba de 11 autobuze electrice, doua furgonete, doua autoutilitare si 10 biciclete electrice si 28 puncte de incarcare a autovehiculelor electrice in oras. Suntem printre primele orase din tara care avem asa ceva.”


Intră acum și în grupul de