Tragedie la ieşirea din Suceava: Soacră şi noră moarte după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de o autoutilitară din Sălaj


Intră acum și în grupul de

Două femei, Ana Dîrvariu de 27 de ani şi soacra sa Doiniţa Dîrvariu, de 52 de ani, au murit, după ce în maşina în care se aflau a intrat o autoutilitară condusă de un tânăr de 23 de ani din Sălaj.

Copilul de un an şi zece lui al tinerei femei şi soţul ei au fost răniţi.

 

Sursa foto: Ana Dîrvariu-Facebook
Sursa foto: Ana Dîrvariu-Facebook
ana si doinita dirvariu
Sursa foto: Doiniţa Dîrvariu- Facebook

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, Marius Ionel Gora, 23 de ani, din judeţul Sălaj, conducea joi o autoutilitară dinspre Bulevardul 1 Decembrie spre ieşirea din Suceava, iar în apropiere de intersecţia cu drumul ce duce la Mănăstirea Hagigadar, acesta a încercat să evite un autoturism care intra pe acel drum şi l-a depăşit fără să se asigure, intrând pe contrasens unde a lovit un autoturism VW condus de Oana Dârvariu, de 27 de ani.

În urma impactului, tânăra de la volan a suferit răni care au condus la deces, iar soacra acesteia, aflată pe bancheta din spate, Doiniţa, a murit şi ea tot în urma leziunilor suferite.

Soţul femeii a suferit traumatisme minore, dar este şocat de ceea ce s-a întâmplat, iar fiul său, în vârstă de un an şi zece luni a suferit răni la faţă, fiind transportat la un spital din Iaşi.


Intră acum și în grupul de