Trei candidaţi pentru şefia Inspectoratului Şcolar Suceava, dar nici unul nu a câştigat concursul. Actualul şef al ISJ Suceava a picat proba interviului


Intră acum și în grupul de

Trei profesori suceveni s-au înscris în cursa pentru șefia Inspectoratului Școlar, dar nici unul nu a câştigat concursul organizat de Ministerul Educaţie.

 

Pentru funcţia de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Suceava  s-au înscris  prof. Gheorghe Lazar, actualul inspector general al IȘJ Suceava,  prof. Virginel Iordache, directorul Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava și Anca Andrei, profesor de matematică la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

 

Surse apropiate situaţiei au declarat că Anca Andrei şi Virginel Iordache nu au promovat proba scrisă, în timp ce actualul şef al ISJ Suceava, Gheorghe Lazăr, a obţinut punctajul pentru a trece la proba următoare, de interviu, pe care a picat-o.

 

ISJ Suceava

În luna martie a acestui an pentru concursul de ocupare a funcţiei de inspector şcolar general s-au înscris Gheorghe Lazăr și Virginel Iordache.

 

Atunci prof. Virginel Iordache a picat proba interviului, fapt ce i-a permis lui Gheorghe Lazăr să-şi continue mandatul, până la organizarea unui nou concurs, chiar dacă a absentat de la susținerea probelor de concurs.


Intră acum și în grupul de