Trei maşini avariate într-un accident în lanţ, pe DN 17, în apropierea pasajului CFR „Bogdăneasa”


Intră acum și în grupul de

Un accident în lanţ, în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc, joi după-amiază, pe DN 17,  în apropierea pasajului CFR „Bogdăneasa”.

Potrivit Poliţiei Suceava, joi, în jurul orei 17.10, pe DN 17, un bărbat de 47 ani, din comuna Vatra Moldoviţei, în timp ce conducea autoturismul, în apropierea pasajului C.F.R. „Bogdăneasa”, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 66 de ani, din oraşul Gura Humorului, care a fost proiectat către înainte, intrând la rândul său în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 50 ani, din oraşul Gura Humorului.

politia rutiera

Din accident nu au rezultat victime și doar avarierea autovehiculelor.

 Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorilor auto de 47 și 50 de ani şi de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 66 de ani, acesta fiind condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto de 47 de ani, vinovat de producerea evenimentului a fost sancţionat contravenţional, iar conducătorului auto de 66 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, i s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de