Doi copii loviţi de maşini, în timp ce încercau să traverseze strada neregulamentar


Intră acum și în grupul de

Doi copii de 6, respectiv 9 ani, care încercau să traverseze strada neregulamentar au fost implicaţi în două accidente rutiere produse duminică, în judeţul Suceava.

Potrivit Poliţiei Suceava, duminică, în jurul orei 18.10, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat din localitatea Poieni, comuna Udeşti, a surprins și accidentat uşor un minor de 6 ani, din municipiul Suceava, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, în jurul orei 20.07, un tânăr de 22 de ani, din oraşul Salcea, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni, a surprins şi accidentat uşor un minor de 9 ani, din comuna Vereşti, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze s-au întocmit dosare  penale, ce or fi soluţionate procedural.

 

 


Intră acum și în grupul de