Cinci persoane rănite în urma unui accident petrecut joi, în afara comunei Pătrăuţi


Intră acum și în grupul de

Două mașini s-au cioncit joi seara, în afara comunei Pătrăuţi, traficul din zonă fiind blocat până la intrarea în municipiul Suceava. În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite ușor.

accident masina (1)

Potrivit Poliției Județene, accidentul a avut loc în jurul orei 18.20, din cauza faptului că un șofer de 28 ani, din municipiul Suceava, nu s-a asigurat la efectuarea depăşirii unei căruțe conduse de un minor de 16 ani, din comuna Pătrăuţi.

După ce a acroșat căruța, mașina tânărului a pătruns pe sensul opus şi intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 46 ani, din comuna Iaslovăţ.

„În urma impactului, au fost răniţi uşor conducătorii auto şi pasagerii, respectiv o tânără de 23 ani din municipiul Suceava, una de 21 ani din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, un tânăr de 24 ani din municipiul Suceava, toţi pasageri în autoturismul condus de tânărul de 28 de ani”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au testat pe cei doi șoferi, dar și pe adolescentul ce conducea atelajul hipo cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 


Intră acum și în grupul de