Viceprimarul Doroftei le dă o veste bună celor din Iţcani: ”In curând, inaugurăm locul de joacă!”


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, a anunțat că în scurt timp, în cartierul Ițcani al Sucevei va fi inaugurat un loc de joacă pentru copii, investiție care se realizează prin intermediul contractului pe care Primăria Suceava l-a incheiat cu firma ce asigură salubrizarea orașului.

Doroftei a spus în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL Suceava că a fost prezent în cartierul Ițcani, alături de colegul său de la primărie, viceprimarul Lucian Harșovschi și de deputatul Ioan Bălan și că în urma discuțiilor avute cu locuitorii zonei, s-a desprins nevoia construirii unui spațiu de joacă adecvat.

balan, harsovschi,doroftei (1)

”Impreună cu Ioan Balan am fost în cartierul Iţcani şi s-a pus problema unui loc de joaca şi acesta, cât de curând, va fi inaugurat. E un lucru bun că în contractul de salubrizare a fost prins un paragraf care prevede şi posibilitatea realizării unor astfel de lucruri”, a declarat viceprimarul Sucevei.

 

La rândul său, deputatul Ioan Bălan, președinte al PNL Suceava, a explicat că ”lucrurile acestea, care se întâmplă sunt de fapt lucruri normale. In Iţcani am avut până acum şase, şapte  întâlniri cu oamenii de acolo şi ca principale probleme ridicate au fost locurile de joacă pentru copii şi au cerut şi refacerea trotuarelor din zona pasarelei de peste calea ferată. Copiii care trebuiau să ajungă la şcoala aveau o mare problemă şi o provocare cu gropile. Îi felicit pe cei doi viceprimari că au găsit o rezolvare.”

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de