Polițiștii rutieri suceveni au aplicat în weekend amenzi de peste 130.000 lei șoferilor vitezomani


Intră acum și în grupul de

Șoferii vitezomani și cei care au vrut cu orice preț să-și depășească colegii din trafic, chiar și pe linie continuă, au fost în vizorul polițiștilor rutieri în perioada 28 – 30 august 2015.

Poliția Județeană a informat că Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe raza județului, ce s-a concluzionat cu amenzi de peste 130.000 lei.

politist control

„Au fost constatate un număr de 13 infracţiuni rutiere şi aplicate 438 de sancţiuni contravenționale în valoare de 132.748 lei, din care 277 pentru încălcarea regimului legal de viteză”, au transmis reprezentanții Poliției.

Sursa citată a mai arătat că au fost reţinute 29 de permise de conducere, iar patru certificate de înmatriculare au fost retrase.

Printre cei prinși de radarul polițiștilor a fost și un tânăr de 22 de ani, din municipiul Bucureşti, care a condus autoturismul pe raza comunei Straja, în cursul zilei de vineri, 28 august, cu viteza de 108 km/h.

Șoferul a fost amendat, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării.

De asemenea, un alt bărbat în vârstă de 30 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost prins sâmbătă de polițiști, la Marginea, la volanul unei mașini neînmatriculate de doi ani. Bărbatul s-a ales cu dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de