Adolescenți plecați la scăldat, lăsați de hoți fără telefoanele mobile


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți de 13, respectiv 18 ani, din comuna Capu Câmpului și din orașul Siret, au rămas fără telefoanele mobile în timp ce se răcoreau miercuri după-amiază în apele unor râuri.

Potrivit Poliției Județene, miercuri, în jurul orei 15.46, polițiștii din Păltinoasa au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras unui minor de 13 ani, din comuna Capu Câmpului, un telefon mobil de circa 400 lei.

scaldat

Polițiștii au stabilit că tânărul s-a deplasat cu bicicleta la râul Moldova, de la marginea satului Capu Câmpului, pentru a face baie, iar acolo și-a lăsat telefonul mobil în buzunarul pantalonului, lângă bicicletă, după care a mers în apă.

În momentul în care băiatul a ieșit din apă, el a constatat lipsa acestuia.

Un alt furt de telefon mobil de aproximativ 700 lei a fost semnalat polițiștilor din Siret, în jurul orei 18.00.

Un tânăr de 18 ani, din Siret, aflat împreună cu trei amici la scăldat în râul Siret, a avut surpriza neplăcută să constate că hoții i-au furat telefonul ce se afla ascuns în hainele cu care era îmbrăcat.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale pentru furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de