Primarul Ion Lungu îi cere constructorului să suplimenteze forța de muncă astfel încât să finalizeze sala de sport de la CN „Ştefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, este nemulțumit de modul în care decurg lucrările de realizare a sălii de sport de la Colegiul Național „Ştefan cel Mare” Suceava.

nicu gane sala sport

Lungu i-a cerut constructorului să suplimenteze forța de muncă astfel încât pănă la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an să termine lucrarea și să poată încasa banii.

„Sunt circuite birocratice, asta e realitatea, ca să poată beneficia de bani trebuie să termine într-o lună lucrarea”, a spus Lungu.

El a explicat că a fost la fața locului și a discutat cu muncitorii, înțelegând faptul că este nevoie de o suplimentare a forței de muncă, în caz contrar nu se va termina sala de sport.

„Sala mare este făcută, dar au foarte mult de lucru la instalațiile de ventilație, de încălzire, la iluminat, plus că nu au început terenul din curtea școlii”, a declarat edilul orașului.

Potrivit proiectului de investiții, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava va exista o nouă sală de sport, sala de gimnastică va fi reabilitată, iar în aer liber va fi construit un teren de sport. Valoarea investiţiei este de 7.719.231 de lei, din care aproape un milion de lei reprezintă contribuţia Primăriei Suceava.

Lungu a mai precizat că la Liceul cu Program Sportiv din municipiul Suceava lucrările sunt în grafic, s-a pus gazonul sintetic la stadion și urmează să se amenajeze pista de atletism.

 


Intră acum și în grupul de