Doi botoșăneni au fost prinși de polițiștii de frontieră, după ce au sărit gardul P.T.F. Siret


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați din județul Botoșani, unul de 29, iar altul de 37 de ani, sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă, după ce au fost prinși de polițiștii de frontieră că au sărit gardul P.T.F. Siret.

frontiera ucraina

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, luni, 12 octombrie, în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră au observat două persoane care transportau bagaje voluminoase şi care au evitat artera de control a punctului, sărind gardul perimetral al P.T.F. Siret.

Comisarul-şef a mai arătat că polițiștii au interceptat persoanele în cauză, moment în care acestea au abandonat bagajele în vegetaţie şi au încercat să fugă.

Ulterior, au fost reținuți cei doi bărbați, aceștia fiind D. Lucian, în vârstă de 29 de ani şi S. Constantin, de  37 de ani, ambii domiciliaţi în județul Botoşani.

Poroch-Seriţan a menționat că la aproximativ 300 de metri de P.T.F. Siret au fost găsite ascunse, în vegetaţie, cinci colete ce conţineau 750 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, de diferite mărci.

„Poliţiştii de frontieră suceveni efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă, iar ţigările în valoare de  9.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării”, a declarat ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.


Intră acum și în grupul de