Bălan cere demisia imediată a şefului serviciului de administrare străzi din Suceava: În complicitate cu Lungu şi-a bătut joc de suceveni


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat marţi seara în emisiunea Ora de politică cu Mihai Chira că şeful Serviciului administrare străzi din municipiul Suceava, Ştefan Vasincu, va trebui să demisioneze imediat, iar consilierii locali liberali vor cere destituirea acestuia care, în complicitate cu Ion Lungu, este principalul vinovat pentru starea dezastruoasă a străzilor din municipiu.

groapa asfalt

„Fiecare sucevean se împiedică de aceste lucrări prost făcute”, a spus Bălan care a menţionat că şeful Serviciului administrare străzi este cel care a recepţionat lucrările făcute prost, dar şi în complicitate cu primarul Ion Lungu.

El a subliniat că în zona Curţii Domneşti lucrările de refacere a zonei respective au fost sistate la jumătate pentru că aşa a decis Ştefan Vasincu „în complicitate cu Ion Lungu”.

„Trebuie să vorbim cu nume şi prenume ca sucevenii să ştie”, a spus Bălan.

Întrebat dacă are probe privind acuzaţiile pe care le face, Ioan Bălan a spus că are inclusiv înregistrări video.

El a declarat că au fost situaţii în care dimineaţa o stradă a fost asfaltată, iar la ora 15 a fost spartă pentru o altă lucrare. „Nu glumesc”, a spus liderul PNL.

Ioan Bălan a mai spus că aşteaptă să fie acţionat în instanţă pentru afirmaţiile făcute pentru a putea dovedi cu probe clare cum s-au cheltuit în bătaie de joc banii sucevenilor.

„Vor vedea sucevenii că se bate cineva pentru ei. Bătaia asta de joc de banul public la Suceava şi faptul că un drum arată cum arată după o lună după ce este asfaltat, distrus de lucrări care se lasă, nu sunt tasate”, a spus Bălan.

El a adăugat că a fost cu cei doi viceprimari pe teren şi văzut cu ochii lui cum se lucrează şi că din partea Primăriei a întâlnit „un zid” în special din partea lui Vasincu, care este în prag de pensie şi lasă Suceava în ruină.

„Tot ce vedeţi pe străzi astăzi,  toate aceste lucrări făcute de mântuială i se datorează în totalitate. În complicitate cu Ion Lungu. Îi cer primarului Ion Lungu, public, demisia acestui om. De altfel, am să cer consilierilor noştri să ceară demisia acestui domn”, a spus Bălan care a adăugat că sub domnia acestuia străzile arată ca după bombardament.

Ioan Bălan a mai spus că speră că Ion Lungu nu ştie chiar tot ce se întâmplă în municipiu, pentru că, altfel, ar fi complice la tot dezastrul din oraş.

Obcini strada 2

„Mă refer în special la lucrările care se fac de mântuială şi în bătaie de joc faţă de cetăţean, faţă de contribuabil”, a spus Bălan.

El a mai spus că va mai vorbi despre lucruri care nu funcţionează în Primăria Suceava.

Bălan a mai spus că în Primăria Suceava sunt specialişti care nu se pot afirma din cauza unor oameni mediocri care sunt puşi în funcţii.

„Managementul Primăriei este prost, iar aceşti oameni nu sunt valorizaţi”, a spus liderul liberal care a subliniat că în Primăria Sucevei sunt profesionişti care din păcate nu sunt lăsaţi să-şi facă treaba pe care ştiu să o facă.


Intră acum și în grupul de