Un tânăr a fost arestat preventiv, iar altul a fost pus sub control judiciar, într-un caz de contrabandă cu țigări de peste 140.000 lei


Intră acum și în grupul de

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, au dispus în cursul zilei de luni, 23 noiembrie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de două persoane care au transportat într-o mașină țigări de contrabandă în valoare de peste 140.000 de lei.

contrabanda 2

Unul dintre cei doi inculpați a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, începând cu data de 23 noiembrie, iar față de celălalt s-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 24 noiembrie.

Amintim că în noaptea de duminică spre luni,  poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc şi a Secţiei  11 Poliţie Rurală Pojorâta, au procedat  la  oprirea regulamentară în trafic pe DN 17 pe raza comunei Pojorâta, a unui autovehicul, care se deplasa din direcţia Vatra Dornei către Suceava.

Pentru că șoferul nu a oprit la semnanul agenților, aceștia au trecut în urmărirea mașinii și au reușit abia după o distanţă de circa 1.500 de metri să blocheze autoturismul în cauză.

Conducătorul autovehiculului a fost identificat ca fiind un tânăr de 21 ani,  iar pe scaunul din dreapta faţă a fost identificat un alt bărbat  de 29 ani, ambii din comuna  Moldova Suliţa.

În interiorul vehiculului, poliţiştii au descoperit 12.800 pachete de ţigări de diferite mărci, în valoare de 149.583,00 lei.

 


Intră acum și în grupul de