Legendara trupă Smokie nu mai concertează de 1 Decembrie la Suceava din motive ce ţin de birocraţie. În locul lor ar putea cânta o altă trupă din străinătate


Intră acum și în grupul de

Legendara trupă Smokie, care ar fi trebuit concerteze, de 1 Decembrie, în centrul Sucevei, potrivit afişului oficial al organizatorilor nu mai vine din cauza unor motive ce ţin de birocraţie, a anunţat preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor.

2015-11-25 12.31.111

Nechifor şi-a cerut scuze că nu a avut cum să găsească soluţii pentru ca acest concert să aibă loc deoarece nu este în ţară şi se află la Barcelona unde are diverse discuţii privind promovarea Bucovinei în vederea dezvoltării turismului în zonă, dar şi pentru dezvoltarea aeroportului internaţional Suceava.

„Legendara trupă Smokie nu mai vine la Suceava de Ziua Naţională a României. Asta e cu procedurile şi cu unii pentru care birocraţia e mama înţelepciunii”, a scris Nechifor pe pagina sa de socializare.

El a explicat că este într-o vizită de lucru la Barcelona, pentru a dezvolta turismul din Bucovina şi aeroportul Suceava şi nu a avut posibilitatea să găsească soluţii.

„Sper că ai mei colegi vor găsi o rezolvare rezonabila în acest scurt timp”, a adăugat Nechifor care şi-a exprimat speranţa că Smokie va veni cât mai repede anul viitor la Suceava.

Trupa Smokie, care are un concert în 28 noiembrie în capitala slovenă Ljubljana, ar fi trebuit să concerteze de 1 Decembrie, de la ora 19, la Suceava, dar au existat unele probleme legate de transportul formaţiei din Slovenia în România.

Autorităţile sucevene discută în prezent cu organizatori de evenimente pentru a aduce la Suceava o altă trupă străină, fiind luată în calcul inclusiv trupa olandeză BZN.(N.B.)


Intră acum și în grupul de