Nechifor: Agenţii de turism din Barcelona vin la Suceava să vadă atracţiile turistice ale Bucovinei şi să le includă în oferte lor


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat, miercuri, după o întâlnire cu preşedintele Agenţiei Catalane de Turism că a convenit cu acesta organizarea unei misiuni de descoperire a Bucovinei din punct de vedere turistic.

Nechifor, care se află la Barcelona în cadrul unei vizite de lucru de patru zile, s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Agenţiei Catalane de Turism, Xavier Espasa I Anoveros.

nechifor turism barcelona_n

La întâlnire a participat şi directorul de strategii de marketing internaţional, Maria Pons, de la care a aflat că regiunea Barcelona atrage 26 la sută din turiştii sosiţi în Spania, dar şi că în regiunea Barcelona există mai mult de 150 de agenţii de turism majore.

„Am convenit să organizăm, în comun, prin intermediul Consulatului României la Barcelona, respectiv doamna consul general Geanina Boicu, o misiune de descoperire turistica a Bucovinei pentru agenţii de turism din Catalunia. Evident, o cursă directă de zbor Suceava -Barcelona este esenţială”, a notat Nechifor pe pagina sa de socializare.

Cătălin Nechifor s-a mai întâlnit, miercuri după amiaza, cu reprezentanţi ai Diputacio Barcelona, echivalentul Consiliului judeţean. (N.B.)


Intră acum și în grupul de