Un fost poliţist de frontieră, căutat internaţional de cinci ani, a stat ascuns în podul clădirii ACET Siret. El are de executat 8 ani de închisoare pentru luare de mită


Intră acum și în grupul de

Un fost poliţist de frontieră sucevean, Marian Iaholniuc Coslac, condamnat în septembrie 2010 de Tribunalul Militar Bucureşti la opt ani de închisoare pentru luare de mită şi complicitate la contrabandă s-a ascuns în podul clădirii în care funcţionează ACET Siret.

El a fost găsit, joi, de poliţiştii suceveni în locul în care se ascundea şi a fost încarcerat.

IPJ Suceava a anunţat că poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Siret, au efectuat investigaţii complexe pentru localizarea şi capturarea unei persoane pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti din data de 29 septembrie 2010.

Astfel, s-a reuşit identificarea persoanei vizate, un fost poliţist de frontieră, care era urmărit la nivel internaţional pentru luare de mită şi complicitate la contrabandă, acesta fiind condamnat la 8 ani de închisoare.

arest

Astfel, joi, persoana urmărită în vârstă de 53 de ani, din municipiul Suceava, împotriva căreia Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a emis la data de 29 septembrie 2010 un mandat internaţional de executare a pedepsei cu închisoarea pentru luare de mită şi complicitate la contrabandă a fost încarcerată în Arestul IPJ Suceava.

În urma activităţilor complexe desfăşurate de către poliţişti, urmăritul a fost identificat în podul clădirii în care funcţionează punctul de lucru din Siret a operatorului de apă-canal ACET Suceava.

Accesul în această locaţie se făcea prin podul locuinţei sale, cale ce era ascunsă spre încăperea instituţiei menţionate.

Fostul poliţist de frontieră  figura urmărit la nivel internaţional prin dispoziţia I.G.P.R. nr. 324132 din data de 5 martie 2009.(N.B.)


Intră acum și în grupul de