Sandra şi Saragossa Band cântă la Suceava de 1 Decembrie


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava a anunţat, joi seara, că de 1 Decembrie pe scena ce va fi amplasată în centrul Sucevei vor susţine concerte Hara, Sandra şi Saragossa Band.

Iniţial, la Suceava trebuia să concerteze Smokie, dar din cauza unor probleme birocratice, concertul acestora a fost anulat.

De Ziua Naţională vor evolua însă Sandra şi Saragossa Band.

Sandra Ann Lauer, cunoscută profesional ca Sandra, este o cântareață germană de muzică pop și eurodance. Potrivit  Wikipedia, înaintea de a începe o carieră solo sub numele de Sandra, până în 1984, a fost vocalista trupei Arabesque. Sandra a participat ca vocalistă şi la proiectul muzical Enigma, al fostului său soţ, Mihai Creţu, cunoscut şi ca Michael Cretu.

sandra

Printre marile succese ale Sandrei se numără: Maria Magdalena (1985), In the Heat of the Night (1985), Hi! Hi! Hi! (1986), Everlasting Love (1987), Stop for a Minute (1987), Heaven Can Wait (1988), Hiroshima (1990), One More Night (1990), Don’t Be Aggressive (1992), Such a Shame (2002).

Sandra a fost o „regină” a muzicii disco a anilor ’80. Artista s-a născut la Saarbrücken, la 18 mai 1962. Şi-a început cariera, în 1974, înregistrând piese pentru un post de radio din oraşul natal. Andy mein Freund a fost primul său single, un omagiu adus câinelui său. În 1978 a înlocuit-o pe una dintre cele trei componente ale trupei Arabesque, trupă care cunoştea deja un important succes în Japonia.

Saragossa Band este o formaţie germană din Munchen şi a cunoscut succesul la sfârşitul anilor ’70 spre mijlocul anilor ’80, fiind una din cele mai cunoscute formaţii pentru petreceri din Germania.(N.B.)

saragossaband6


Intră acum și în grupul de