Poliţia Română anunţă că poliţiştii suceveni au reuşit, în doar o zi, să găsească şase membri ai unei grupări urmăriţi de autorităţile italiene


Intră acum și în grupul de

Poliţia Română a anunţat, sâmbătă, că în urma cooperării poliţieneşti prin Biroul SIRENE – Inspectoratul General al Poliţiei Române, poliţiştii din Suceava au depistat şase membri ai unei grupări infracţionale, urmăriţi la nivel internaţional de autorităţile judiciare italiene.

politie (1)

Sursa citată arată că în 24 noiembire, la doar o zi după ce autoritățile italiene au trimis semnalarea către Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, polițiștii suceveni au pus în aplicare 6 dintre cele 7 mandate de arestare europene emise.

 

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru exploatare sexuală, fapte din sfera infracțiunilor îndreptate contra persoanei.

 

Bărbații au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava care a dispus reţinerea lor pentru o perioadă de 24 de ore, iar magistrații Curţii de Apel au luat măsura arestării preventive a celor în cauză.

Astfel, Curtea de Apel a dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare pe 15 zile  numele persoanelor solicitate Căciulan Ştefan Daniel, Ciobanu Zamfir-Alexandru, Ciuhan Constantin, Duduman Nicolae, Popescu Dumitru şi Dumău Maricica

 

De asemenea, s-a demarat procedura de predare către autorităţile italiene, până la finalizarea căreia bărbații au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de