PRIMA TV se lanseaza astazi la Suceava


Intră acum și în grupul de

Intermedia-Prima TV Suceava va începe sa emita în aceasta seara,  începând cu ora 17, pe canalul pe care în momentul de fata se receptioneaza semnalul pentru Prima TV. Directorul de programe al postului, Ovidiu Rusu a anuntat ieri ca statia de la Suceava va avea un program matinal, realizator fiind Catalina Biholar si unul consistent, de seara, FOCUS.

Prima editie a FOCUS-ului sucevean va fi prezentata de Anca Rusu. „Foarte important este ca Focus va avea zilnic, stiri locale si judetene, dar va pune un accent pe stirile din sport care vor fi prezentate separat de Manuela Luca si vor fi ceva unicat pentru televiziunea locala”, a tinut sa precizeze directorul de programe al Prima TV Suceava. În fiecare zi a saptamânii va exista în programul de seara câte o ora dedicata unui subiect aparte. Luni va fi Sport cu Daniel Vatamanu si Cristian Marcu, martea vor fi analizate la sânge evenimentele saptamânii precedente cu Sorin Avram si Doru Popovici, miercurea vor fi dezbatute problemele din sistemul de sanatate, realizator fiind Andreea Negoita. Pentru ziua de joi Prima TV Suceava propune în premiera emisiunea Audiente în direct ce va fi sustinuta de Adriana Dascalu-Bulina, iar vineri vor fi spuse telespectatorilor „Povestile de succes” ale sucevenilor împreuna cu Anca Rusu.

Tot vinerea, în colaborare cu cei de la ISU Suceava va fi si un reality show intitulat „112 – contra cronometru”. În ziua de duminica Ovidiu Rusu va transpune pe micul ecran emisiunea de succes care l-a consacrat la postul de radio TOP 91, „cartierul lui Ovidiu”. „Ne propunem sa fim cei mai buni si pentru asta ne bazam pe echipa pe care am construit-o pâna acum. Fiecare membru al ei are ani de experienta în televiziune, iar colaborarea pe care am avut-o cu televiziunile centrale au impus un anumit standard”, a precizat Ovidiu Rusu.


Intră acum și în grupul de