Gheorghe Flutur acuzat ca are „o gandire si o atitudine de vataf” si ca vrea sa conduca prin intermediari


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a declarat ca senatorul Gheorghe Flutur a dovedit o „atitudine de vataf” si ca la întrunirea privind delimitarea colegiilor electorale, pe care a solicitat-o chiar el în urma cu câteva saptamâni „si-a trimis caporalii”, din cauza ca se considera „prea important” pentru o asemenea  dezbatere. Eugen Bejinariu a declarat ca nu poate califica gestul lui Gheorghe Flutur (presedinte al PD-L Suceava), care a solicitat întâlnirea pentru delimitarea colegiilor electorale ca apoi el sa fie cel care lipseste. „Cred ca Gheorghe Flutur nu a venit pentru ca se considera prea important. Si-a trimis caporalii si nici macar locotenentii”, a mai spus ironic Bejinariu. Acesta considera ca Flutur are „o gândire si o atitudine de vataf” si ca vrea sa conduca prin intermediari. „Are atitudine de vataf si asa îsi doreste sa conduca judetul, prin intermediari”, a mai spus deputatul PSD de Suceava.   

La solicitarea partidelor politice, Prefectura Suceava a organizat, sâmbata, o prima întâlnire pe tema delimitarii colegiilor electorale, la care au participat reprezentantii partidelor parlamentare sucevene, la nivel de presedinti de organizatii, mai putin PD-L, care a fost reprezentat de vicepresedinti.

Din partea democrat-liberalilor au fost prezenti ceilalti parlamentari, senatorul Constantin Gheorghe si deputatii Dumitru Pardau si Romica Andreica. Presedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, care a cerut organizarea unei întâlniri între partide pentru stabilirea de comun acord a colegiilor electorale a anuntat ca nu va participa.


Intră acum și în grupul de