Fotbal, Campionatul Municipal : Fotbalistii de la Revine au fost premiati pentru castigarea Municipalului


Intră acum și în grupul de

Vineri, 4 iulie, la terasa „Chagall”, patronii echipei Revine, Cezar Vasilciuc si Iliuta Trabdafir, i-au premiat pe componentii echipei de fotbal, campioana pentru a treia oara consecutiv în Campionatul Municipal.

Istoria celor trei titluri câstigate

Înfiintata în urma cu patru ani, Revine a obtinut primul titlu de campioana în anul 2006, dupa un parcus foarte bun si mai ales dupa o finala de infarct în fata tinerei echipe de la Interconti. A fost atunci un meci deosebit de palpitant, în care ambele echipe au trecut pe rând de la agonie la extaz. Revine a condus cu 1-0 prin reusita lui Siminiceanu dupa care Interconti a revenit în joc, în ultimele minute, golurile fiind marcate de Iluca si Craciun, iar la 1-2 soarta jocului parea decisa. Totusi, atunci când nimeni nu se mai astepta, Vasile David a centrat bine pentru Siminiceanu, care a marcat si jocul a intrat în prelungiri. Nu a mai marcat nicio echipa asa ca s-a trecut la executarea a câte trei lovituri de la 7 metri. Interconti a ratat prin Gabi Iluca, sutul acestuia fiind respins de Mitica Botezatu. La a doua serie, Interconti a ratat din nou iar pentru Revine a punctat prin acelasi Botezatuz si a câstigat editia 2005-2006 a Campionatului Municipal.

Un mai târziu, în 2007, în finala competitiei s-au întâlnit aceleasi formatii: Revine si Interconti. A fost un meci aprig disputat, în care ambele echipe au avut numeroase ocazii de gol, dar singura reusita a apartinut celor de la Revine, golul fiind marcat de Radu Podariu. Astfel campioana en-titre ramânea în posesia titlului.
În editia recent încheiata, în componenta echipei au intervenit unele modificari. Pe lânga consacratii V. David, D. Gugianu, N. Grosu, C. Siminiceanu, Ov. Ciobanu, I. Trandafir, Fl. Ciuntu sau R. Podariu, în lot au fost cooptati câtiva jucatori valorosi: V. Romascanu, I. Lavric, V. Tauteanu, M. Juncanaru, D. Manolache, M. Gurita si Marius Lup.

Dobândirea celui de-al treilea titlu nu a fost deloc usoara deoarece în editia 2007-2008, s-au înscris câteva echipe tinere si ambitioase, astfel ca valoarea campionatului a crescut. Cei de la Revine s-au impus mai ales datorita experientei jucatorilor, aproape toti fotbalistii fiind trecuti de 35 de ani. Finala din acest an a opus formatiile Revine si Rich Club. Dupa ce au fost condusi cu 2-0, jucatorii lui Iliuta Trandafir au revenit în meci prin golurile lui Gurita si Grosu iar Romascanu a marcat golul victoriei, reusita care avea sa aduca al treilea titlu de campioana.


Intră acum și în grupul de