Fotbal : Mitea, lasat sa plece gratis de oficialii lui Ajax!


Intră acum și în grupul de

Dupa ce a reusit sa treaca peste problemele din viata personala, Nicolae Mitea este la un pas de a face o miscare importanta si în ceea ce priveste cariera. Internationalul român nu a primit nicio oferta senzationala, însa va fi ajutat de clubul Ajax Amsterdam sa îsi gaseasca norocul… la alta echipa.

Mai precis, oficialii gruparii olandeze s-au saturat de accidentarile pe banda rulanta suferite de internationalul român si au decis ca nu mai au nevoie de serviciile lui Mitea. Asadar, conducerea „lancierilor” i-a semnat fotbalistului un act prin care acesta se poate transfera oricând. Pe gratis!

„ Pot pleca oricând de la Ajax, am hârtia semnata din ianuarie. Pe ei nu-i mai intereseaza de serviciile mele si nici pe mine de serviciile lor. Ma antrenez si joc la echipa a doua acum. Contractul mi-l platesc, e acelasi de la prima echipa, dar m-am saturat sa joc la rezerve”, a declarat Nicolae Mitea.

Atacantul în vârsta de 23 de ani, al carui contract cu Ajax expira la finele sezonului viitor, a rata un transfer la gruparea Lazio Roma. Motivul: italienii nu au fost de acord cu salariul cerut de Mitea. Totusi, fotbalistul român si-a facut planurile de viitor înca de pe acum: „Plecând jucator liber, nu vreau sa plec cu un contract mult mai mic decât aici. Sper sa primesc repede o oferta si sa plec. Nu vreau în România, pentru ca sunt tânar”. 


Intră acum și în grupul de