Incendiu in Fratautii Noi


Intră acum și în grupul de

Un incendiu, care a adus prejudicii în valoare de 50 de milioane de lei vechi, a izbucnit marti dimineata, în jurul orelor 09.40, la o gospodarie din comuna Fratautii Vechi. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, detasamentul de Pompieri Radauti, împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Fratautii Noi au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitului Gheorghe M., din satul Vuliva, comuna Fratautii Noi.

 La sosirea garzii de interventie, incendiul se manifesta la bucataria de vara, construita din lemn si acoperita cu azbociment, existând pericolul de propagare la casa de locuit si o locuinta învecinata. Au ars bucataria de vara pe o suprafata de circa 25 mp, materiale textile si mobilier.

Din primele cercetari, focul a izbucnit din cauza jarului cazut din sistemul de încalzire (soba cu acumulare de caldura) lasat nesupravegheat. Pompierii au salvat casa de locuit si o locuinta învecinata, în valoare de cca 220.000 RON.

Incendiul a fost lichidat la ora 10.10 si nu au existat victime omenesti, pagubele înregistrate fiind de 5.000 RON.


Intră acum și în grupul de