Fotbal : Ramos în locul lui Lucescu?!


Intră acum și în grupul de

Mircea Lucescu este foarte aproape de o despărțire de Șahtior, după ce gruparea din Donețk a obținut doar trei victorii în 12 partide de campionat, ocupând în prezent locul 8 în clasament. Mai mult, antrenorul român a anunțat deja că va renunța la funcție în cazul în care nu va reuși calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
Astfel, oficialii lui Șahtior au început căutările pentru un nou antrenor, iar spaniolul Juande Ramos, care și-a încheiat săptămâna trecută contractul cu Tottenham Hotspur, este favorit pentru a prelua cârma formației ucrainene, anunță cotidianul Marca.

“Șahtior a sondat, în urmă cu două săptămâni, posibilitatea ca Juande să semneze cu campioana Ucrainei, însă contractul pe care tehnicianul spaniol îl avea cu gruparea engleză reprezenta un mare obstacol în realizarea acestei mutări. Acum situația s-a schimbat, iar Juande este liber să semneze cu orice formație, în urma deciziei conducătorilor clubului londonez. Gines Carvajal, impresarul antrenorului, a primit deja primul semnal de la ucraineni, care vor să afle intențiile lui Juande Ramos, iar totul indică faptul că tehnicianul și-ar putea găsi de lucru foarte rapid”, scrie Marca.
 
 


Intră acum și în grupul de