Bălan începe campania cu o mega-surpriză pentru alegători


Intră acum și în grupul de

Două dintre cele mai în vogă trupe de muzică ușoară din România, VOLTAJ și DJ PROJECT vor concerta la Suceava, în seara zilei de 1 noiembrie, chiar în prima zi de campanie, în cartierul Burdujeni al municipiului reședință de județ, aceasta fiind prima supriză pe care candidatul PD-L la Camera Deputaților, Ioan Bălan, o face electoratului în această campanie.

Concertul se anunță a fi unul incendiar și la el sunt așteptate aproximativ 15.000 de persoane, în condițiile în care vremea se anunță a fi extrem de favorabilă unui asemenea eveniment în aer liber. Ioan Bălan a declarat presei că acest concert se dorește a fi un preambul al campaniei pe care dorește să o facă și care nu va fi una simplă. „Începem în forță, vom continua în forță și vom încheia întreaga campanie cu sentimentul lucrului bine făcut. Avem oameni de valoare alături de noi. Suntem pregătiți să arătăm ce putem, ce proiecte avem și cu ce soluții venim la problemele care există”, a explicat Bălan.

Concertul stă sub sigla PD-L și al sloganului „A MAI RÃMAS UN PAS”. Democrat-liberalul Ioan Bălan consideră că acest concert merită de văzut, de toți cei care simt și rezonează pentru distracția autentică și de bun gust. „Sunt două formații în vogă, care au mai fost la Suceava și care știu să facă spectacol. Ne așteptăm și îi așteptăm pe toți la un mega-concert”, a mai spus Ioan Bălan.
 


Intră acum și în grupul de