Alegeri parlamentare 2008 : Mîrza: „PSD nu face alianțe preelectorale cu partide de dreapta de care oamenii s-au săturat”


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene a PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat miercuri, într-o conferință de presă că o parte dintre candidații din partidele de dreapta duc o campanie de dezinformare, sugerând electoratului să-i voteze pentru că, oricum, după alegeri, se vor afla la guvernare alături de PSD. „PSD nu face alianțe preelectorale cu partide de dreapta de care oamenii s-au săturat”, a precizat Mîrza. El  a arătat că abia după 30 noiembrie PSD va stabili dacă va fi nevoie să facă alianță cu un alt partid, existând posibilitatea să se alieze doar cu parlamentari ai minorităților naționale. „Este posibil să facem alianță doar cu parlamentarii minorităților naționale”, a spus Mîrza.

Liderul PSD a menționat că partidele de dreapta încearcă să convingă electoratul cu candidați proveniți din PSD. „Numai în colegiul în care candidez eu sunt trei foști membri PSD care candidează din partea partidelor de dreapta”, a afirmat Mîrza, care consideră că partidele de dreapta nu mai sunt ascultate de nimeni și că au ajuns „să care bolnavi psihici la acțiuni electorale”.

Președintele PSD Suceava a mai precizat că semnalul schimbării, dat de câștigarea alegerilor din SUA de Barack Obama, se va resimți și la alegerile din România. „Oamenii au nevoia de protecție socială, de sprijin consistent din partea statului. Semnalul forțelor democratice de stânga este că vor guverna în cât mai multe țări din lume și în România după 30 noiembrie”, a declarat Mîrza. El a ținut să sublinieze că pe 30 noiembrie, românii vor vota schimbarea în bine și că se va produce „schimbarea incompetenților” actualei guvernări de dreapta cu PSD, care va aduce „stabilitate și profesionalism”.
 


Intră acum și în grupul de