Meniu îmbunătățit de sărbători pentru pacienții Spitalului Județean


Intră acum și în grupul de

Pacienții ce își vor petrece sărbătorile de iarnă pe paturile Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava vor avea parte de un meniu îmbunătățit. Purtătorul de cuvânt al unității medicale județene, Tiberiu Brădățan, a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă că la nivelul conducerii spitalului s-a luat decizia „de a se face un efort financiar” de a li se oferi pacienților o atmosferă cât mai apropiată de cea de acasă.

„Personalul a fost atenționat să fie prietenos cu pacienții, să fie mai afectuos. De asemenea se preconizează a se asigura o masă de sărbători mai bogată și mai variată cu preparate tradiționale specifice pacienților ce nu au nevoie de o dietă specială”, a afirmat medicul Brădățan, adăugând că din meniu nu vor lipsi sărmăluțele, fripturile, supele cu carne în cantități mai mari ca de obicei, iar la desert pe lângă tradiționalele mere vor exista banane și portocale.

„Se va depăși categoric alocația zilnică de hrană dar merită”,  a spus purtătorul de cuvânt al unității medicale județene.

Însă, cum în perioada sărbătorilor numărul pacienților va fi mult mai mic față de obicei, bugetul alocat hranei va fi oarecum echilibrat, meniul fiind unul mai bogat caloric, dar pentru mai puține persoane.

  
 


Intră acum și în grupul de