„Noaptea devoratorilor de publicitate” – Suceava 2008


Intră acum și în grupul de

Show-ul intitulat “Noaptea devoratorilor de publicitate 2008” poposește în 14 orașe din țară, și ajunge astăzi și la Suceava unde, va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu orele 20.00. “Noaptea Devoratorilor de Publicitate” este un show dedicat în exclusivitate amatorilor și specialiștilor în publicitate. În noaptea celei mai lungi pauze publicitare, barierele lingvistice sunt devorate de scurtele comedii sau drame de 30 de secunde. Acestea devin inteligibile pentru fiecare, indiferent din ce colț al lumii provin.

Condimentele internaționale, exotice (panorama din Egipt sau Indonezia), istorice (din 1898 până în prezent) reflectă vitalitatea și trend-urile publicității mondiale. Reclama franceza reprezintă doar 20% din cocktail-ul lui Jean Marie BOURSICOT. Reclame cu mașini, cu fotbal și fotbalisti, parodii culturale și politice, reclame la băuturi, țigări, parfum, toate necenzurate. Spectacoul trezește întotdeauna aplauze furtunoase și multă voie bună.

 
Trupa Deko cu ultimul lor show de stand up comedy, vă va stârni pofta de râs și va anima o noapte plină de publicitate, premii și bună dispoziție. 400 de spoturi publicitare și 6000 de wați vă așteptă pentru a vă ține treji și cu imaginația jucăușă.

 
Spectacolul NDP promovează arta advertising-ului ca pe o formă neconvențională de divertisment și care reușește să creeze în permanență noi pasionați de publicitate. Cei care identifică în persoana lor trăsături creative, sunt invitați să devoreze meniul surprinzător al serii. În afara show-ului consacrat, condimente exotice, neașteptate și pline de culoare vor da nopții savoarea pe care o merită lumea reclamei!


Intră acum și în grupul de