Păşcănean surprins furând mai multe bunuri dintr-un salon de spital


Intră acum și în grupul de

Profitând de faptul că sistemul electronic de securizare a accesului în Spitalul Judeţean Suceava este dezactivat la sfârşit de săptămână, în intervalul 12:00 – 16:00 pentru a da posibilitate aparţinătorilor să îşi viziteze rudele spitalizate, un păşcănean a intrat în unitatea medicală cu scopul de a „uşura” unele buzunare. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 13:15, prin „S.N.U.A.U. 112” s-a sesizat faptul că în spital, o persoană necunoscută a sustras bunuri de la pacienţi. În timpul cercetărilor, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au stabilit faptul că Z. LAURENŢIU, în vârstă de 22 ani, din oraşul Paşcani -Iaşi, profitând de lipsa pacienţilor dintr-un salon, a sustras de la două paciente suma de 15 lei şi un portofel cu acte personale, fiind surprins imediat la ieşirea din salon de către o pacientă.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate, iar păşcăneanul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

După montarea sistemului electronic de acces, vizitatorii celor internaţi în spital nu mai pot intra la orice oră din zi şi din noapte prin toate secţiile, ci numai între 14:00 şi 16:00, de luni până vineri, 12:00-16:00 sâmbăta şi duminica, timp în care sistemul electronic va fi dezactivat.


Intră acum și în grupul de