I s-au furat banii proveniţi din vânzarea cartofilor


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Moara, ce vindea cartofi pe marginea drumului european E 85, a rămas fără banii din vânzări. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 17:30, poliţiştii Postului de Poliţie Bosanci au fost sesizaţi prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că lui P. MARIUS, în vârstă de 18 ani, din comuna Moara, în timp ce vindea cartofi pe marginea D.N.2 Cumpărătura, comuna Bosanci, i-a fost sustras portmoneul de către o persoană de sex masculin.

În urma cercetărilor efectuate cu operativitate de poliţişti, s-a stabilit că P. MARIUS a plecat de la domiciliul cu atelajul hipo pentru a vinde cartofi pe marginea D.N. 2 la intersecţia cu D.C. 70. În jurul orelor 17:30, lângă locul unde acesta vindea cartofi a oprit un autoturism de unde a coborât o persoană de sex masculin care l-a întrebat pe acesta dacă vinde cartofi şi care este preţul acestora. Persoana respectivă s-a aşezat lângă atelajul hipo, a purtat o scurtă discuţie cu acesta, după care s-a îndreptat spre autoturism. Deoarece nu avea unde să-şi tină banii proveniţi din vânzarea cartofilor, tânărul i-a aşezat într-un portmoneu pe care-l ţinea sub o pătură în atelajul hipo, însă imediat după plecarea interlocutorului, a constatat ca acesta lipseşte.

Autoturismul cu faptaşul a fost oprit de către poliţişti pe raza municipiului Fălticeni. În urma legitimării s-a stabilit că persoana se numeşte N. PETRIŞOR, în vârstă de 31 ani, din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea. În timpul controlului corporal efectuat asupra acestuia s-a găsit portmoneul în care se afla suma de 830 lei, care a fost sustras de la partea vătămată. Vrânceanului i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de