Autoturism răsturnat într-o râpă de 10 metri


Intră acum și în grupul de

Un autoturism în care se afla şi o minoră în vârstă de 5 ani s-a rostogolit într-o râpă de 10 metri. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 20.05, pe DN 17, în interiorul localităţii Iacobeni, O. Dorin, de 38 de ani din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de aproximativ 10 metri, pe un câmp viran.

În urma accidentului a rezultat rănirea Alinei O., pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plăgi excoriate regiune feţei şi hematom palpetual ochi stâng, plagă excoriată treime medie coapsă stângă, în observaţie luxaţie de şold stâng”, ce necesită pentru vindecare 8-10 zile de îngrijiri medicale şi rănirea uşoară a minorei O.D. de 5 ani, fără a-i fi stabilite zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de