Primul-ministru si-a aratat indemanarea la fabrica „Doxar Grup” din Humor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prezent joi în judeţul Suceava, premierul României Emil Boc, a efectuat o vizită la o fabrică din Gura Humorului, care aparţine firmei Doxar, unde i-a fost prezentat procesul tehnologic de fabricare a caselor pe structură din lemn.

Primul-ministru a declarat că în cadrul programului “Renaşterea satului românesc” s-ar putea folosi, în anumite zone, asemenea modele de case. La un moment dat, în timpul vizitei, în zona unde se decojesc buştenii Emil Boc a dorit să cureţe cu o bardă o porţiune dintr-un buştean, fapt care l-a determinat pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, să spună că această imagine a premierului cu barda în mână va fi folosită de mass-media pentru a ilustra salariile şi pensiile.

După vizita la fabrica din Gura Humorului, Emil Boc a spus că apreciază acest gen de iniţiative care folosesc resursa locală, afirmând, totodată, că, prin exporturile pe care le fac, acestea duc prestigiul României în ţările din Uniunea Europeană.

În cadrul vizitei de la Gura Humorului, premierul a fost însoţit de miniştrul Transporturilor, Radu Berceanu, şi de ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga.

Delegaţia guvernamentală a plecat din judeţul Suceava, urmând să participe la inaugurarea Punctului Vamal de la Ungheni, iar în cursul după-amiezii va face o vizită la Antibiotice SA Iaşi, după care premierul are programată o întâlnire cu IPS Teofan Savu, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.


Intră acum și în grupul de