IJPF Suceava recruteaza candidati pentru admiterea din 2010


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava anunţă că selecţionează candidaţi pentru a participa la concursurile de admitere 2010, organizate de instituţiile de învăţământ din structura Ministerului Administraţiei şi Internelor. Cât priveşte oferta pentru această carieră, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti – pentru poliţia de frontieră, scoate la concurs un număr de 20 de locuri pentru băieţi şi fete la specializarea „Drept” şi un număr de 60 de locuri pentru băieţi şi fete, din care 2 locuri sunt special repartizate pentru tinerii rromi la specializarea „Ordine şi siguranţă publică”. Înscrierile se vor efectua până la data de 31.05.2010, probe de concurs fiind Istorie, Limba Română -elemente de structură a limbii, Limbă străină –engleză, franceză, germană sau rusă. – (www.academiadepolitie.ro).

Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea scoate la concurs un număr de 100 de locuri pentru băieţi şi fete, din care 2 locuri sunt special repartizate pentru tinerii rromi. Aici, înscrierile se vor efectua până la data de 30.06.2010 iar probele de concurs sunt Limba Română -gramatică, Limbă străină –franceză sau engleză. – (www.avramiancu.ro).

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar de poliţie Ilie Poroch-Seriţan, candidaţii care optează pentru înscrierea pe locurile alocate etniei rrome vor depune la dosarul de recrutare, pe lângă documentele solicitate şi o adeverinţă din partea unei organizaţii legal constituită a rromilor, din care să rezulte că respectivul candidat face parte din această etnie. Adeverinţa trebuie să ateste calitatea de rom şi nu calitatea de membru al respectivei organizaţii.

Pentru înscriere şi relaţii suplimentare, cei interesaţi, se pot adresa la Biroul Resurse Umane, aflat la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava din municipiul Rădăuţi, strada Calea Bucovinei nr.23-25 sau la telefon 0230/562171, int.26137 şi 26078.


Intră acum și în grupul de