Improvizatiile electrice au generat un incendiu la o casa din Zamostea


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit vineri, în zori, la o casă din Zamostea din cauza improvizaţiilor la instalaţia electrică. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 05:47, astfel că Garda de intervenţie Siret împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zamostea au intervenit cu 4 autospeciale pentru localizarea şi stingerea flăcărilor izbucnit la gospodăria Mariei V., din comuna Zamostea.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardea acoperişul casei, construit din lemn şi acoperit cu azbociment, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, adăpostul de animale şi două case, situate în imediata apropiere.
Focul a fost stins la ora 07.25.

Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 100 mp, obiecte de mobilier, documente personale, circa două tone de cereale şi 10 metri pătraţi de lambriu, degradându-se pereţii exteriori.

În urma cercetărilor a rezultat că focul a izbucnit prin efect termic din cauza unui conductor electric cu improvizaţii.
Prin intervenţia profesionistă, pompierii au salvat la timp din calea flăcărilor locuinţa proprietarei, adăpostul de animale şi cele două case învecinate.


Intră acum și în grupul de