I-a trecut faetonul cu lemne peste corp


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost adus de la Spitalul din municipiul Vatra Dornei la Spitalul Judeţean, după ce s-a împiedicat şi a căzut iar faetonul cu lemne i-a trecut peste corp. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 12.17, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost informată despre faptul că la Spitalul Judeţean Suceava, a fost transportat în aceeaşi dimineaţă T. Crăciun, de 56 ani, din comuna Dorna Candrenilor, victima unei autoaccidentări din seara de 06.10.2010.

Din cercetări poliţiştii au constatat că miercuri seară, în jurul orei 20.00, T. Crăciun în timp ce se întorcea de la pădure, cu atelajul hipo proprietate, încărcat cu lemne de foc, fiind însoţit de fratele său T. Petru, s-a împiedicat, moment în care a căzut, iar atelajul hipo a trecut peste corpul său, suferind mai multe leziuni.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde a rămas internat, fără ca personalul medical să sesizeze telefonic Poliţia Municipiului Vatra Dornei cu privire la diagnosticul stabilit, care este: „traumatism cranio – cerebral acut deschis epistaxis oprit spontan, traumatism şold stâng şi bazin”.


Intră acum și în grupul de