O batrana din Humor a decedat la spital, in urma unui grav accident rutier


Intră acum și în grupul de

O bătrână din Humor a decedat în Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce a fost lovită de o maşină pe când încerca să traverseze strada. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, miercuri, la ora 11.49, pe strada Ştefan cel Mare, din oraşul Gura Humorului, A. Constantin, în vârstă de 51 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat lateral dreapta pe U. Aurica, în vârstă de 71 ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile, prin loc nemarcat şi fără să se asigure corespunzător.

În urma impactului bătrâna a fost lovită grav, fiind transportată la spital unde în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral deschis, comă gradul III, observaţie fractură de bază de craniu”, ulterior decedând.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de