A furat o masina dintr-o parcare din Humor si se plimba cu ea prin Suceava desi nu avea permis


Intră acum și în grupul de

O maşină furată din Gura Humorului a fost depistată în trafic în municipiul Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Gabriel Panţiru, miercuri, la ora 20.34, S. Toader, de 46 ani, din oraşul Gura Humorului a sesizat prin SNUAU 112, faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care era staţionat cu cheile în contact şi motorul pornit, pe B-dul. Bucovina, în parcarea unde reclamantul are domiciliul, acesta aflându-se pe moment în interiorul apartamentului.

În jurul orei 20.40, o patrulă mixtă poliţie-jandarmi, în timp ce executa serviciul în zona cartierului sucevean Obcini, a observat autoturismul reclamat ca fiind furat pe strada Calea Obcinilor, şi au trecut la urmărirea acestuia fiind oprit pe strada Rulmentului.

S-a constatat că la volanul autoturismului se afla I. Valerică, de 43 ani, din oraşul Gura Humorului, care nu posedă permis de conducere.

În baza probatoriului administrat cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pe o perioadă de 24 de ore şi urma ca în cursul zilei de miercuri să fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de