Fosta baie a orasului Campulung Moldovenesc a fost transformata in cel mai modern complex de agrement din judet, AQUARIUS


Intră acum și în grupul de

Centrul de agrement AQUARIUS din Câmpulung Moldovenesc a fost inaugurat oficial, vineri seara, în prezenţa unor oficialităţi locale şi judeţene, printre care vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Daniel Cadariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava Suceava, Sorin Iacob şi deputatul PDL de Suceava, Dumitru Pardău.

Investiţia, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro a fost realizată de grupul de firme “CALCARUL” SA din Pojorâta, judeţul Suceava.

Preşedintele acestui grup de firme, Nicolae Troaşe, a declarat că este vorba despre o bază sportivă şi de agrement care prezintă un concept nou pentru judeţul Suceava, fiind un complex integrat ce asigură spaţii pentru activităţi sportive cât şi de întreţinere şi înfrumuseţare.

Astfel, pe o suprafaţă de o jumătate de hectar sunt amenajate tenuri de tenis, minifotbal şi fotbal, piscina pentru adulşi şi copii, iar centrul SPA este dotat cu saună uscată, saună cu sare baie de aburi, masaj, solar, sala fitness, salon pemtru tratamente corporale şi un stage-club.

“Oferim altceva în staţiunea Câmpulung Moldovenesc. In zonă, sunt structuri de cazare şi masă, iar turistului nu-i poţi oferi doar atât” , a spus Troaşe. El a mai arătat că staţiunea devine un punct de atracţie în Bucovina, mai ales pentru că în zonă se construieşte una dintre cele mai mari pârtii de schi din România, iar această bază sportivă şi de agrement vine în completarea ofertei de turism a zonei.


Intră acum și în grupul de