Municipalitatea suceveana promoveaza casatoriile si intemeierea de noi familii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene pare hotărâtă să convingă cât mai multe cupluri să se căsătorească şi nu doar la modul verbal, ci chiar prin acţiuni concrete. Acest lucru rezultă şi din ultimul parteneriat pe care municipalitatea suceveană l-a încheiat în vederea organizării “Săptămânii căsătoriei”.

Manifestarea, care se doreşte o sărbătorire a căsniciei va debuta în data de 7 februarie la Iulius Mall, apogeul urmând a fi atins chiar în 14 februarie, de Sf. Valentin sau “Ziua îndrăgostiţilor”.

Potrivit declaraţiilor făcute de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, “proiectul vizează o celebrare anuală a căsătoriei, o sărbătoare internaţională dedicată relaţiilor dintr-o căsătorie. Deşi la prima vedere pare amuzant, este un lucru foarte serios. În România, situaţia se prezintă ceva mai bine, dar în celelalte ţări occidentale în ultima perioadă noţiunea de căsătorie, familia, este în suferinţă”.

Astfel, prin acest proiect municipalitatea doreşte să susţină şi prin acţiuni concrete întemeierea de noi familii. Printre invitaţii de onoare ai manifestării se vor număra şi câteva din “cuplurile de aur” din Suceava care să ofere un exemplu tinerilor din municipiu.


Intră acum și în grupul de