Un barbat din comuna Cosna a scapat doar cu rani usoare, dupa ce a fost tarat cu masina pe calea ferata aproape 100 de metri


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Coşna, judeţul Suceava, se poate considera cel mai norocos om din lume, după ce a scăpat doar cu câteva răni uşoare, după ce a fost implicat într-un accident feroviar.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, incidentul a avut loc luni dimineaţă, în jurul orelor 08:30, când conducătorul auto, posesor al permisului de conducere din 2001, se deplasa pe o uliţă comunală ce face legătura de la locuinţa sa cu DJ 172.

„Din cauza faptului că nu s-a asigurat corespunzător la trecere la nivel cu calea ferată, fără bariere, semnalizată cu indicatoare rutiere, a intrat în coliziune cu vehiculul feroviar, ce aparţine secţiei linii 6 CF Vatra Dornei şi a fost târât pe o distanţă de aproximativ 100 metri”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Din fericire, în ciuda impactului deosebit de puternic, şoferul maşinii a scăpat doar cu câteva răni uşoare chiar dacă în momentul producerii accidentului nu purta centura de siguranţă.


Intră acum și în grupul de