De la pacanele a ajuns direct la spital injunghiat cu o foarfeca


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din localitatea Fălticeni, judeţul Suceava, a ajuns de la o sala de jocuri direct pe mainile cadrelor medicale ale spitalului din municipiu după ce a fost înjunghiat cu o foarfecă.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe când victima, în vârstă de 26 de ani, se afla împreună cu alţi doi prieteni la o sală de jocuri situată la parterul unui bloc de pe Bulevardul Revoluţiei din localitatea de domiciliu.

În jurul orelor 02:50 în aceaşi locaţie şi-a făcut apariţia şi un adolescent de 16 ani, tot din Fălticeni, cu care tânărul a avut o altercaţie verbală invitându-se reciproc afară.

Odată ajunşi în faţa imobilului minorul a scos dintr-un buzunar al îmbrăcămintei un obiect de forma unei foarfeci lovind-ul pe tânărul de 26 de ani în obrazul stâng după care a dispărut în fugă. În urma loviturii victima a ajuns la Spitalul Municipal Fălticeni pentru îngrijiri medicale de specialitate dar nu a necesitat internarea.

Tânărul lovit „a formulat plângere scrisă împotriva agresorului, urmând a se prezenta la Serviciul de Medicină Legală Suceava în vederea examinării şi eliberării unui certificat medico-legal, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate se va stabili încadrarea juridică a faptei” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, care a mai adăugat că în ciuda faptului că au fost efectuate verificări pe raza de competenţă în vederea depistării agresorului, până în prezent acesta nu a fost de găsit.


Intră acum și în grupul de