Grav accident de circulatie petrecut, miercuri dimineata, pe DN 17, in Prisaca Dornei


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie s-a înregistrat miercuri dimineaţă, în jurul orelor 08:00 pe DN 17, pe raza satului Prisaca Dornei, judeţul Suceava.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, vinovată de producerea accidentului este o femeie de 47 de ani din localitatea Frumosu care, aflându-se la volanul unui autoturism Matiz, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei.

Ajunsă la kilometrul 197+200, într-o curbă deosebit de periculoasă, conducătoarea auto a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autovehicul VW Golf ce se deplasa regulamentar, condus de un bărbat de 42 de ani din Bistriţa.

În urma impactului, deosebit de puternic, femeia a rămas blocată în ghemul de fiare contorsionate în care se transformase maşina acesteia, fiind nevoie de intervenţia Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Mai mult, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată, “după producerea accidentului, motorul autoturismul VW a fost cuprins de flăcări, dar din fericire, acestea au fost stinse în scurt timp de participanţii la traficul rutier cu ajutorul stingătoarelor din dotare”.

Conducătoarea auto a fost transportată de urgenţă în stare deosebit de gravă la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, iar de aici victima a fost transferată la principala unitate medicală din judeţ, Spitalul “Sf. Ioan cel Nou” Suceava.


Intră acum și în grupul de