Fiul si tatal septuagenar care l-au batut si injunghiat cu o surubelnita pe un batran din Ilisesti, bagati in arest


Intră acum și în grupul de

Fiul de 38 de ani şi tatăl acestuia de 72 de ani din comuna Ilişeşti, judeţul Suceava, care la finele săptămânii trecute l-au bătut şi l-au înjunghiat cu o şurubelniţă în zona spatelui pe un bătrân pe teresa unui magazin din localitate, au ajuns în arestul IPJ Suceava.

Potrivit insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pe parcursul zilei de duminică, „în urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a celor doi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, iar în plus pentru septuagenar s-a adăugat portul, fără drept, al cuţitului”.

Amintim că învinuiţii s-au întâlnit cu victima, un consătean de 61 de ani, pe terasa unui magazin din localitate, unde au consumat împreună băuturi alcoolice. În urma unui conflict spontan apărut între aceştia, tatăl şi fiul l-au lovit în mod repetat pe bătrân, în aceleaşi împrejurări septuagenarul aplicându-i şi trei lovituri de şurubelniţă în regiunea lombară, iar la controlul corporal efectuat asupra acestuia după ce a fost prins de poliţişti, a fost găsit şi un cuţit cu lama de 9 cm.

Cei doi au fost introduşi în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de